Terugkijken: het online reünie-concert van Take That met Robbie Williams

Terugkijken: het online reünie-concert van Take That met Robbie Williams

Terugkijken: het online reünie-concert van <em>Take That</em> met Robbie Williams Voor de fans van Take That werd 29 mei een hele mooie avond. Zij konden namelijk vanuit hun luie stoel genieten van een online reünie-concert van de boyband. Robbie Williams sluit zich weer aan bij boybandDit optreden is speciaal, ten eerste omdat dit concert live vanuit hun eigen huizen wordt gestreamd. Daarbij is het bijzonder omdat niemand minder dan Robbie Williams ook meedoet. Robbie verliet in 1995 de boyband, al sloot hij zich de afgelopen jaren af en toe nog eens aan bij zijn ex-collega’s. Gary Barlow, Mark Owen en Howard Donald zijn zoals gewoonlijk van de partij, alleen Jason Orange is afwezig, hij stopte in 2014. Het concert van Take That was vrijdag 29 mei live te volgen bij Gids.tv, hierboven kun je het hele optreden terugkijken. Schattige beelden: Robbie Williams laat zoontje Beau voor eerste keer zien Bekijk deze video » Take That geeft online reünie-concert, MET Robbie Williams Bekijk deze video »
Live :
Terugkijken: het online reünie-concert van Take That met Robbie Williams

Voor de fans van Take That werd 29 mei een hele mooie avond. Zij konden namelijk vanuit hun luie stoel genieten van een online reünie-concert van de boyband.

Robbie Williams sluit zich weer aan bij boyband
Dit optreden is speciaal, ten eerste omdat dit concert live vanuit hun eigen huizen wordt gestreamd. Daarbij is het bijzonder omdat niemand minder dan Robbie Williams ook meedoet. Robbie verliet in 1995 de boyband, al sloot hij zich de afgelopen jaren af en toe nog eens aan bij zijn ex-collega’s. Gary Barlow, Mark Owen en Howard Donald zijn zoals gewoonlijk van de partij, alleen Jason Orange is afwezig, hij stopte in 2014.

Het concert van Take That was vrijdag 29 mei live te volgen bij Gids.tv, hierboven kun je het hele optreden terugkijken.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Terugkijken: het online reünie-concert van Take That met Robbie Williams of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV