Zien: Herrieschoppers Minneapolis steken politiebureau in brand

Zien: Herrieschoppers Minneapolis steken politiebureau in brand

Voor de derde dag op rij gingen mensen de straat op uit protest tegen het politiegeweld tegen George Floyd. Enkele demonstranten bestormden het politiebureau en staken het in brand.

Buitensporig geweld
De video van de arrestatie van Floyd, afgelopen maandag in Minneapolis, ging viral en schokte Amerika. Op het filmpje was te zien hoe een agent Floyd in de boeien had geslagen en daarna de 46-jarige inwoner van Minneapolis klemzette met de knie op zijn nek. Buitensporig politiegeweld tegen zwarte Amerikanen is een diepgeworteld probleem.

Bekijk hieronder het in de brand gestoken politiebureau in Minneapolis.

Zien: Herrieschoppers <em>Minneapolis</em> steken politiebureau in brand Voor de derde dag op rij gingen mensen de straat op uit protest tegen het politiegeweld tegen George Floyd. Enkele demonstranten bestormden het politiebureau en staken het in brand. Buitensporig geweldDe video van de arrestatie van Floyd, afgelopen maandag in Minneapolis, ging viral en schokte Amerika. Op het filmpje was te zien hoe een agent Floyd in de boeien had geslagen en daarna de 46-jarige inwoner van Minneapolis klemzette met de knie op zijn nek. Buitensporig politiegeweld tegen zwarte Amerikanen is een diepgeworteld probleem. Zien: dood van George Floyd leidt tot massale protesten in Minneapolis Bekijk deze video » Video: protest Minneapolis na dood George Floyd loopt uit de hand Bekijk deze video » Beelden plunderingen warenhuis Minneapolis: Chaos na dood George Floyd Bekijk deze video » Bekijk hieronder het in de brand gestoken politiebureau in Minneapolis.
Nieuws :
Zien: Herrieschoppers Minneapolis steken politiebureau in brand
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Herrieschoppers Minneapolis steken politiebureau in brand of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV