Minneapolis: Zo worden rustige demonstraties overschaduwd door rellen

Minneapolis: Zo worden rustige demonstraties overschaduwd door rellen

Bekijk hier beelden van de heftige rellen in Minneapolis.

Minneapolis komt de laatste dagen vooral in het nieuws vanwege de heftige rellen die er plaatsvinden. Maar veel demonstranten vinden het erg dat in de media vooral acties als plunderingen en brandstichting te zien zijn, terwijl er ook veel rustige demonstraties zijn.

Rellen door dood van George Floyd
Minneapolis en een aantal andere steden in Amerika worden de afgelopen dagen geteisterd door relschoppers. Er worden veel panden vernield, de schade is enorm. Aanleiding is de dood van George Floyd eerder deze week, deze Afro-Amerikaanse man overleefde een hardhandige arrestatie niet.

Bekijk in de video hieronder hoe de heftige rellen de rustige demonstraties overschaduwen.

<em>Minneapolis</em>: Zo worden rustige demonstraties overschaduwd door rellen Bekijk hier beelden van de heftige rellen in Minneapolis. Minneapolis komt de laatste dagen vooral in het nieuws vanwege de heftige rellen die er plaatsvinden. Maar veel demonstranten vinden het erg dat in de media vooral acties als plunderingen en brandstichting te zien zijn, terwijl er ook veel rustige demonstraties zijn. Rellen door dood van George FloydMinneapolis en een aantal andere steden in Amerika worden de afgelopen dagen geteisterd door relschoppers. Er worden veel panden vernield, de schade is enorm. Aanleiding is de dood van George Floyd eerder deze week, deze Afro-Amerikaanse man overleefde een hardhandige arrestatie niet. Bekijk in de video hieronder hoe de heftige rellen de rustige demonstraties overschaduwen. Nieuwe heftige beelden beveiligingscamera opgedoken van arrestatie George Floyd Bekijk deze video » Bekijk beelden van rumoerige derde relnacht in Minneapolis Bekijk deze video »
Buitenland :
Minneapolis: Zo worden rustige demonstraties overschaduwd door rellen

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Minneapolis: Zo worden rustige demonstraties overschaduwd door rellen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV