Video: Automobilist ziet rolstoelfiets niet: "Voorwiel over voetsteun van rolstoel"

Video: Automobilist ziet rolstoelfiets niet: "Voorwiel over voetsteun van rolstoel"

Een harde klap en een hevig geschrokken bestuurder van een rolstoelfiets. In Herugowaard gaat het op een rotonde flink mis.

Overstuur
De autobestuurder ziet de roelstoelfietser niet en heeft met zijn voorwiel over de voetsteun van de rolstoel gereden. De bestuurder was erg overstuur. Bekijk hieronder de video vanaf 1:30 minuten voor de beelden.

Video: Automobilist ziet rolstoelfiets niet: "Voorwiel over voetsteun van rolstoel" Een harde klap en een hevig geschrokken bestuurder van een rolstoelfiets. In Herugowaard gaat het op een rotonde flink mis. OverstuurDe autobestuurder ziet de roelstoelfietser niet en heeft met zijn voorwiel over de voetsteun van de rolstoel gereden. De bestuurder was erg overstuur. Bekijk hieronder de video vanaf 1:30 minuten voor de beelden. Bekijk hierboven de video van De Telegraaf met de aanrijding tussen auto en rolstoelfietser. Bekijk ook Video: Beelden moment zwaar ongeluk in Huizen: meerdere mensen gewond Bekijk deze video » Viral video: ruzie tussen automobilist en meiden op skeelers loopt uit de hand Bekijk deze video » Heftige beelden: spookrijder veroorzaakt zwaar ongeluk op A4, auto op de kop Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Automobilist ziet rolstoelfiets niet: "Voorwiel over voetsteun van rolstoel"

Bekijk hierboven de video van De Telegraaf met de aanrijding tussen auto en rolstoelfietser.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Automobilist ziet rolstoelfiets niet: "Voorwiel over voetsteun van rolstoel" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV