Laatste aflevering 5 Uur Live: dit zijn de bijzondere feitjes

Laatste aflevering 5 Uur Live: dit zijn de bijzondere feitjes

Hieronder zie je een fragment uit 5 Uur Live. Je kunt ook de hele uitzending van 5 Uur Live terugkijken op Gids.tv.

Vrijdag werd 5 Uur Live voor het laatste keer uitgezonden, en dat betekende dat het tijd was voor een mooi afscheid. Zo krijgt Daphne Bunskoek een bijzondere verrassing, er zijn namelijk een aantal speciale feitjes over het programma op een rij gezet…

Bekijk beelden van het afscheid van 5 Uur Live hieronder.

Heb je 5 Uur Live gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Laatste aflevering <em>5 Uur Live</em>: dit zijn de bijzondere feitjes Hieronder zie je een fragment uit 5 Uur Live. Je kunt ook de hele uitzending van 5 Uur Live terugkijken op Gids.tv. Vrijdag werd 5 Uur Live voor het laatste keer uitgezonden, en dat betekende dat het tijd was voor een mooi afscheid. Zo krijgt Daphne Bunskoek een bijzondere verrassing, er zijn namelijk een aantal speciale feitjes over het programma op een rij gezet… Bekijk beelden van het afscheid van 5 Uur Live hieronder. Heb je 5 Uur Live gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Trijntje Oosterhuis over muziek en corona: "We gaan zien hoe het versoepelt" Bekijk deze video » Laatste uitzending 5 Uur Live: bekijk afscheid Daphne Bunskoek met corona-knuffel Bekijk deze video »
TV :
Laatste aflevering 5 Uur Live: dit zijn de bijzondere feitjes

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Laatste aflevering 5 Uur Live: dit zijn de bijzondere feitjes of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV