5 Uur Live: Trijntje Oosterhuis zingt Als Ik Je Laat Gaan in laatste uitzending

5 Uur Live: Trijntje Oosterhuis zingt Als Ik Je Laat Gaan in laatste uitzending

Hieronder zie je een fragment uit 5 Uur Live. Je kunt ook de hele uitzending van 5 Uur Live terugkijken op Gids.tv.

Trijntje Oosterhuis was een van de gasten die aanwezig was in de allerlaatste uitzending van 5 Uur Live. De zangeres was niet zomaar gekomen, speciaal voor het afscheid bracht ze het nummer Als Ik Je Laat Gaan ten gehore.

Bekijk het optreden van Trijntje Oosterhuis in de video hieronder.

Heb je 5 Uur Live gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>5 Uur Live</em>: Trijntje Oosterhuis zingt <em>Als Ik Je Laat Gaan</em> in laatste uitzending Hieronder zie je een fragment uit 5 Uur Live. Je kunt ook de hele uitzending van 5 Uur Live terugkijken op Gids.tv. Trijntje Oosterhuis was een van de gasten die aanwezig was in de allerlaatste uitzending van 5 Uur Live. De zangeres was niet zomaar gekomen, speciaal voor het afscheid bracht ze het nummer Als Ik Je Laat Gaan ten gehore. Bekijk het optreden van Trijntje Oosterhuis in de video hieronder. Heb je 5 Uur Live gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Laatste uitzending 5 Uur Live: bekijk afscheid Daphne Bunskoek met corona-knuffel Bekijk deze video » Laatste aflevering 5 Uur Live: dit zijn de bijzondere feitjes Bekijk deze video »
TV :
5 Uur Live: Trijntje Oosterhuis zingt Als Ik Je Laat Gaan in laatste uitzending

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op 5 Uur Live: Trijntje Oosterhuis zingt Als Ik Je Laat Gaan in laatste uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV