Zien: Ouderen gaan los tijdens Balkon Beweegdag: "Ik ben toch niet doof"

Zien: Ouderen gaan los tijdens Balkon Beweegdag: "Ik ben toch niet doof"

Het Nationaal Ouderenfonds heeft vanwege de coronacrisis de Nationale Balkon Beweegdag in het leven geroepen.

Gorden en Jan Versteegh trappen af in Arena
Het doel is om ouderen in zorgcentra aan te moedigen lekker te bewegen en met elkaar verbonden te raken op een veilige manier. Hiervoor moeten zij allemaal een koptelefoon op om zo op de muziek te kunnen bewegen. Een man vond het wat vreemd en zei: "Waarom moet ik dat ding op? Ik ben toch niet doof." De aftrap werd gedaan in de Amsterdam Arena door Gordon en Jan Versteegh.

_Bekijk hieronder de beelden van de Balkon Beweegdag voor ouderen.

Zien: Ouderen gaan los tijdens <em>Balkon Beweegdag</em>: &quot;Ik ben toch niet doof&quot; Het Nationaal Ouderenfonds heeft vanwege de coronacrisis de Nationale Balkon Beweegdag in het leven geroepen. Gorden en Jan Versteegh trappen af in ArenaHet doel is om ouderen in zorgcentra aan te moedigen lekker te bewegen en met elkaar verbonden te raken op een veilige manier. Hiervoor moeten zij allemaal een koptelefoon op om zo op de muziek te kunnen bewegen. Een man vond het wat vreemd en zei: "Waarom moet ik dat ding op? Ik ben toch niet doof." De aftrap werd gedaan in de Amsterdam Arena door Gordon en Jan Versteegh. _Bekijk hieronder de beelden van de Balkon Beweegdag voor ouderen.
Entertainment :
Zien: Ouderen gaan los tijdens Balkon Beweegdag: "Ik ben toch niet doof"
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Ouderen gaan los tijdens Balkon Beweegdag: "Ik ben toch niet doof" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV