Talkshow M gemist? Advocaat Natacha Harlequin: "Zwarte mensen zijn in Amerika minderwaardig''

Talkshow M gemist? Advocaat Natacha Harlequin: "Zwarte mensen zijn in Amerika minderwaardig''

Bekijk hieronder het fragment terug en bekijk hier de hele aflevering van Talkshow M op 29 mei.

Advocaat Natacha Harlequin praat in Talkshow M over de situatie in Minneapolis, waar witte agenten maandag een man van kleur arresteerde, die vervolgens overleed.

Racisme en discriminatie in Amerika
Floyd (46) werd door agenten op straat staande gehouden. Terwijl hij op de grond lag, riepen hij en omstanders meermaals tegen de politieagenten dat hij niet kon ademen. De man werd overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij later dood werd verklaard. De situatie in Amerika raakt ook Harlequin, bekijk haar hele item in M in de video hieronder.

Talkshow <em>M</em> gemist? Advocaat <em>Natacha Harlequin</em>: &quot;Zwarte mensen zijn in Amerika minderwaardig'' Bekijk hieronder het fragment terug en bekijk hier de hele aflevering van Talkshow M op 29 mei. Advocaat Natacha Harlequin praat in Talkshow M over de situatie in Minneapolis, waar witte agenten maandag een man van kleur arresteerde, die vervolgens overleed. Racisme en discriminatie in AmerikaFloyd (46) werd door agenten op straat staande gehouden. Terwijl hij op de grond lag, riepen hij en omstanders meermaals tegen de politieagenten dat hij niet kon ademen. De man werd overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij later dood werd verklaard. De situatie in Amerika raakt ook Harlequin, bekijk haar hele item in M in de video hieronder. M gemist? Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele uitzending van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv. Video: Peter R. de Vries woedend om dood George Floyd: ''Puur machtsmisbruik!'' Bekijk deze video » Andrew Makkinga in Talkshow M: "Eén op de duizend zwarte mannen loopt kans om te sterven door politiekogel" Bekijk deze video »
Talkshow :
Talkshow M gemist? Advocaat Natacha Harlequin: "Zwarte mensen zijn in Amerika minderwaardig''

M gemist? Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele uitzending van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? Advocaat Natacha Harlequin: "Zwarte mensen zijn in Amerika minderwaardig'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV