Talkshow M gemist? Verhaal van Rutger Bregman wordt verfilmd in Hollywood

Talkshow M gemist? Verhaal van Rutger Bregman wordt verfilmd in Hollywood

Bekijk hieronder het fragment terug en bekijk hier de hele aflevering van Talkshow M op 29 mei.

Rutger Bregman schreef met De meeste mensen deugen een echte bestseller. Hij verkocht ruim 250.000 exemplaren van zijn boek in ons eigen land en nu verovert hij ook de rest van de wereld. Zijn versie van het bekende verhaal 'Lord of the Flies' wordt zelfs verfilmd in Hollywood.

Bekijk het hele item in de video hieronder. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele uitzending van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.

Talkshow <em>M</em> gemist? Verhaal van <em>Rutger Bregman</em> wordt verfilmd in Hollywood Bekijk hieronder het fragment terug en bekijk hier de hele aflevering van Talkshow M op 29 mei. Rutger Bregman schreef met De meeste mensen deugen een echte bestseller. Hij verkocht ruim 250.000 exemplaren van zijn boek in ons eigen land en nu verovert hij ook de rest van de wereld. Zijn versie van het bekende verhaal 'Lord of the Flies' wordt zelfs verfilmd in Hollywood. Bekijk het hele item in de video hieronder. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele uitzending van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv. Bekijk hier het interview met Rutger Bregman in The Daily Show van Trevor Noah Bekijk deze video » DWDD gemist? Rutger Bregman: Neemt haat in de wereld toe? Bekijk deze video »
Talkshow :
Talkshow M gemist? Verhaal van Rutger Bregman wordt verfilmd in Hollywood

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? Verhaal van Rutger Bregman wordt verfilmd in Hollywood of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV