Video: ouders van vermiste Tanja Groen openhartig over traumatische opgraving

Video: ouders van vermiste Tanja Groen openhartig over traumatische opgraving

In augustus 1993 verdwijnt de dan 18-jarige Tanja Groen als ze na een feestje teruggaat naar haar studentenkamer. Een paar maanden geleden kwam er een serieuze tip.

Hartverscheurend
De tip resulteerde in een opgraving, maar ook dan wordt Tanja niet gevonden. Haar ouders blijven in onzekerheid. Voor het eerst na de traumatische opgraving, praten ze openhartig met RTL Boulevard. Bekijk het hele item in de video hieronder.

Video: ouders van vermiste <em>Tanja Groen</em> openhartig over traumatische opgraving In augustus 1993 verdwijnt de dan 18-jarige Tanja Groen als ze na een feestje teruggaat naar haar studentenkamer. Een paar maanden geleden kwam er een serieuze tip. HartverscheurendDe tip resulteerde in een opgraving, maar ook dan wordt Tanja niet gevonden. Haar ouders blijven in onzekerheid. Voor het eerst na de traumatische opgraving, praten ze openhartig met RTL Boulevard. Bekijk het hele item in de video hieronder. RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Peter R. de Vries doet emotionele oproep na teleurstelling in de Tanja Groen-zaak Bekijk deze video » Het graf van Corrie's broer werd opengemaakt in de zoektocht naar Tanja Groen Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: ouders van vermiste Tanja Groen openhartig over traumatische opgraving

RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: ouders van vermiste Tanja Groen openhartig over traumatische opgraving of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV