Simon Keizer over reis New York voor Homeward Bound: "Na een week al heimwee"

Simon Keizer over reis New York voor Homeward Bound: "Na een week al heimwee"

Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol gaan voor de docuserie Homeward Bound op zoek naar hun allergrootste idolen: Simon en Garfunkel. Het tv-programma dat ze maakten, is een groot succes.

Heimwee
Simon Keizer biecht aan RTL Boulevard op dat hij wel na een week al heimwee had. Nick daarentegen vindt het heerlijk om even weg te zijn van zijn vrouw en drie kinderen, grapt hij. Bekijk hieronder het RTL Boulevard-fragment met Nick, Simon en Kees.

Nick, Simon & Kees: Homeward Bound is elke donderdag te zien bij NPO 1. Je kunt elke aflevering van Nick, Simon & Kees: Homeward Bound terugkijken bij Gids.tv.

<em>Simon Keizer</em> over reis <em>New York</em> voor <em>Homeward Bound</em>: &quot;Na een week al heimwee&quot; Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol gaan voor de docuserie Homeward Bound op zoek naar hun allergrootste idolen: Simon en Garfunkel. Het tv-programma dat ze maakten, is een groot succes. HeimweeSimon Keizer biecht aan RTL Boulevard op dat hij wel na een week al heimwee had. Nick daarentegen vindt het heerlijk om even weg te zijn van zijn vrouw en drie kinderen, grapt hij. Bekijk hieronder het RTL Boulevard-fragment met Nick, Simon en Kees. Nick, Simon & Kees: Homeward Bound is elke donderdag te zien bij NPO 1. Je kunt elke aflevering van Nick, Simon & Kees: Homeward Bound terugkijken bij Gids.tv.
Amusement :
Simon Keizer over reis New York voor Homeward Bound: "Na een week al heimwee"
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Simon Keizer over reis New York voor Homeward Bound: "Na een week al heimwee" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV