Vrouw van Najib Amhali over het leed van de comedian: "Lege flessen en restjes"

Vrouw van Najib Amhali over het leed van de comedian: "Lege flessen en restjes"

Najib Amhali toont zijn kwetsbare kant in zijn onthullende biografie. RTL Boulevard sprak hem vrijdag 29 mei samen met zijn grote steun en toeverlaat, zijn vrouw Niama.

Naima vond destijds restjes drugs onder de bank en ook lege flessen. Hij was tot laat op en dat vond ze raar. Najib heeft nu al een tijd de knop omgedraaid en heeft zijn leven verbeterd, hij is er erg trots op. In zijn nieuwe boek vertelt hij alles over zijn leed. Rob heeft de biografie gelezen en vertelt erover in de show.

Bekijk hieronder het RTL Boulevard-fragment met Najib Amhali en Niama.

Vrouw van <em>Najib Amhali</em> over het leed van de comedian: &quot;Lege flessen en restjes&quot; Najib Amhali toont zijn kwetsbare kant in zijn onthullende biografie. RTL Boulevard sprak hem vrijdag 29 mei samen met zijn grote steun en toeverlaat, zijn vrouw Niama. Naima vond destijds restjes drugs onder de bank en ook lege flessen. Hij was tot laat op en dat vond ze raar. Najib heeft nu al een tijd de knop omgedraaid en heeft zijn leven verbeterd, hij is er erg trots op. In zijn nieuwe boek vertelt hij alles over zijn leed. Rob heeft de biografie gelezen en vertelt erover in de show. Bekijk hieronder het RTL Boulevard-fragment met Najib Amhali en Niama.
Entertainment :
Vrouw van Najib Amhali over het leed van de comedian: "Lege flessen en restjes"
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrouw van Najib Amhali over het leed van de comedian: "Lege flessen en restjes" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV