Talkshow M: Douwe Bob zingt zijn versie van het prachtige nummer 'What a Wonderful World'

Talkshow M: Douwe Bob zingt zijn versie van het prachtige nummer 'What a Wonderful World'

Bekijk hieronder het fragment terug en bekijk hier de hele aflevering van Talkshow M op 29 mei.

We'll meet again
Voor zanger Douwe Bob is 2020 ook een zomer zonder festivals en volle concertzalen. Daarom mag de singer-songwriter vrijdagavond op het 'We'll meet again'-podium van Margriet van der Linden staan. Douwe zong zijn nieuwe single: een remake van het bekende 'What A Wonderful World' van Louis Armstrong.

Bekijk het hele optreden in M in de video hieronder. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele uitzending van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.

Talkshow <em>M</em>: <em>Douwe Bob</em> zingt zijn versie van het prachtige nummer 'What a Wonderful World' Bekijk hieronder het fragment terug en bekijk hier de hele aflevering van Talkshow M op 29 mei. We'll meet againVoor zanger Douwe Bob is 2020 ook een zomer zonder festivals en volle concertzalen. Daarom mag de singer-songwriter vrijdagavond op het 'We'll meet again'-podium van Margriet van der Linden staan. Douwe zong zijn nieuwe single: een remake van het bekende 'What A Wonderful World' van Louis Armstrong. Bekijk het hele optreden in M in de video hieronder. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele uitzending van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv. Douwe Bob weer compleet terug na break-up met vriendin Bekijk deze video » Douwe Bob over de dood van zijn vader: ''Het was minder zwaar dan ik dacht'' Bekijk deze video »
Talkshow :
Talkshow M: Douwe Bob zingt zijn versie van het prachtige nummer 'What a Wonderful World'

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M: Douwe Bob zingt zijn versie van het prachtige nummer 'What a Wonderful World' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV