Giel de Winter over nieuw StukTV-programma De Stilste Show: "De verliezer krijgt een eindstraf"

Giel de Winter over nieuw StukTV-programma De Stilste Show: "De verliezer krijgt een eindstraf"

In De Stilste Show strijden Giel, Thomas en Stefan én een wisselende BN’er op humoristische wijze tegen elkaar, en de geluidsbarrière. Wie produceert tijdens opdrachten de meeste decibel en verliest? We gaan het zien vanaf zaterdag 30 mei om 17:00 uur op het YouTube-kanaal van StukTV.

Giel de Winter, een van de drie StukTV mannen legt het nieuwe programma uit aan Shownieuws. Het is heel simpel. De mannen en de BN'ers gaan opdrachten uitvoeren waarbij ze geen geluid mogen maken, doen zij dit wel en verlies je? Dan krijg je de eindstraf.

Bekijk hieronder het interview met Giel de Winter over de nieuwe spelshow De Stilste Show.

<em>Giel de Winter</em> over nieuw <em>StukTV</em>-programma <em>De Stilste Show</em>: &quot;De verliezer krijgt een eindstraf&quot; In De Stilste Show strijden Giel, Thomas en Stefan én een wisselende BN’er op humoristische wijze tegen elkaar, en de geluidsbarrière. Wie produceert tijdens opdrachten de meeste decibel en verliest? We gaan het zien vanaf zaterdag 30 mei om 17:00 uur op het YouTube-kanaal van StukTV. Giel de Winter, een van de drie StukTV mannen legt het nieuwe programma uit aan Shownieuws. Het is heel simpel. De mannen en de BN'ers gaan opdrachten uitvoeren waarbij ze geen geluid mogen maken, doen zij dit wel en verlies je? Dan krijg je de eindstraf. Deze BN'ers zijn te gast in StukTVs nieuwe programma De Stilste Show Bekijk deze video » Bekijk hieronder het interview met Giel de Winter over de nieuwe spelshow De Stilste Show.
TV :
Giel de Winter over nieuw StukTV-programma De Stilste Show: "De verliezer krijgt een eindstraf"
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Giel de Winter over nieuw StukTV-programma De Stilste Show: "De verliezer krijgt een eindstraf" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV