Vanavond in Op1: Jort Kelder, 'Orgel Joke', Frans Duijts en meer

Vanavond in Op1: Jort Kelder, 'Orgel Joke', Frans Duijts en meer

Het extra lange Pinksterweekend staat voor de deur, maar talkshow Op1 blijft ook op deze zonnige dagen gewoon doorgaan met nieuwe uitzendingen. Op vrijdag 29 mei zijn onder anderen Jort Kelder en de inmiddels beroemde Orgel Joke te gast.

De gasten in Op1 - vrijdag 29 mei

  • PVV-kamerlid Edgar Mulder stapte vandaag per direct uit de commissie die onderzoek doet naar foute geldstromen van moskeeën: De ‘Parlementaire Ondervragingscommissie ongewenste beïnvloeding uit onvrije landen’. Het rapport dat eind juni gepresenteerd wordt, is volgens Mulder ‘zo slecht’ dat hij er geen verantwoordelijkheid voor wil dragen. Bij Op1 is hij vanavond te gast.
  • Tieners keren zich af van de sigaretten, maar ook oudere rokers willen nu meer dan ooit van het roken af. Ze zijn bang dat ze extra zwaar ziek worden als ze besmet raken met het coronavirus. Daarover praten we met staatssecretaris van Volksgezondheid, Paul Blokhuis en met Frans Duijts, die een maagverkleining onderging.
  • Opiniemaker Jort Kelder riep dat de lockdown angstzaaierij was. Hij kreeg er veel kritiek op, maar krijgt er nu wel de Pim Fortuyn Prijs voor. Bij Op1 is hij te gast.
  • The Best Social Awards zijn uitgereikt aan de meest populaire mensen op social media, zoals Instagram en Tiktok. Je zou misschien verwachten dat jonge hippe influencers er met de prijzen vandoor gaan, maar dat is niet helemaal waar. Want Orgel Joke wint in de categorie beste thuisbijfcontent. En Opa Gerrit met zijn kleinzoon Glenn winnen in de categorie beste TikTokker.

Vanavond in <em>Op1</em>: Jort Kelder, 'Orgel Joke', Frans Duijts en meer Het extra lange Pinksterweekend staat voor de deur, maar talkshow Op1 blijft ook op deze zonnige dagen gewoon doorgaan met nieuwe uitzendingen. Op vrijdag 29 mei zijn onder anderen Jort Kelder en de inmiddels beroemde Orgel Joke te gast. De gasten in Op1 - vrijdag 29 mei PVV-kamerlid Edgar Mulder stapte vandaag per direct uit de commissie die onderzoek doet naar foute geldstromen van moskeeën: De ‘Parlementaire Ondervragingscommissie ongewenste beïnvloeding uit onvrije landen’. Het rapport dat eind juni gepresenteerd wordt, is volgens Mulder ‘zo slecht’ dat hij er geen verantwoordelijkheid voor wil dragen. Bij Op1 is hij vanavond te gast. Tieners keren zich af van de sigaretten, maar ook oudere rokers willen nu meer dan ooit van het roken af. Ze zijn bang dat ze extra zwaar ziek worden als ze besmet raken met het coronavirus. Daarover praten we met staatssecretaris van Volksgezondheid, Paul Blokhuis en met Frans Duijts, die een maagverkleining onderging. Opiniemaker Jort Kelder riep dat de lockdown angstzaaierij was. Hij kreeg er veel kritiek op, maar krijgt er nu wel de Pim Fortuyn Prijs voor. Bij Op1 is hij te gast. The Best Social Awards zijn uitgereikt aan de meest populaire mensen op social media, zoals Instagram en Tiktok. Je zou misschien verwachten dat jonge hippe influencers er met de prijzen vandoor gaan, maar dat is niet helemaal waar. Want Orgel Joke wint in de categorie beste thuisbijfcontent. En Opa Gerrit met zijn kleinzoon Glenn winnen in de categorie beste TikTokker. Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Op1: Daniel Bonn benadrukt belang van ventileren: ''Gooi ramen en deuren open!'' Bekijk deze video » Op1: Ferd Grapperhaus reageert op viral uitspraak ''Slimmer chillen = Corona killen'' Bekijk deze video »
Talkshow :
Vanavond in Op1: Jort Kelder, 'Orgel Joke', Frans Duijts en meer

Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Op1: Jort Kelder, 'Orgel Joke', Frans Duijts en meer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV