Slagharen opent weer haar deuren: "Ideaal moment, alles schoon"

Slagharen opent weer haar deuren: "Ideaal moment, alles schoon"

Dit pinksterweekend openen er weer een aantal pretparken en dierentuinen de poorten voor bezoekers. Zo verwelkomde vakantiepark Slagharen vrijdag de eerste gasten sinds de coronacrisis.

Voldoende afstand
Bezoekers van het park moesten vooraf online een datum reserveren, want ook in Slagharen hebben ze te maken met strenge coronamaatregelen. "Heel druk werd het niet: om ervoor te zorgen dat bezoekers voldoende afstand van elkaar kunnen houden, laat Slagharen voorlopig maximaal dertig procent van de maximale capaciteit toe", meldt Hart van Nederland. Een vrouw laat weten dat ze direct op de eerste dag naar het park wilde omdat alles dan nog schoon is: "Ideaal moment."

Bekijk hieronder het HvN-fragment met de eerste bezoekers aan het woord.

<em>Slagharen</em> opent weer haar deuren: &quot;Ideaal moment, alles schoon&quot; Dit pinksterweekend openen er weer een aantal pretparken en dierentuinen de poorten voor bezoekers. Zo verwelkomde vakantiepark Slagharen vrijdag de eerste gasten sinds de coronacrisis. Voldoende afstandBezoekers van het park moesten vooraf online een datum reserveren, want ook in Slagharen hebben ze te maken met strenge coronamaatregelen. "Heel druk werd het niet: om ervoor te zorgen dat bezoekers voldoende afstand van elkaar kunnen houden, laat Slagharen voorlopig maximaal dertig procent van de maximale capaciteit toe", meldt Hart van Nederland. Een vrouw laat weten dat ze direct op de eerste dag naar het park wilde omdat alles dan nog schoon is: "Ideaal moment." Bekijk hieronder het HvN-fragment met de eerste bezoekers aan het woord.
TV :
Slagharen opent weer haar deuren: "Ideaal moment, alles schoon"
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Slagharen opent weer haar deuren: "Ideaal moment, alles schoon" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV