Johan Derksen bang voor het leven van zijn hond: ''Er zijn wolven gesignaleerd in Grolloo!''

Johan Derksen bang voor het leven van zijn hond: ''Er zijn wolven gesignaleerd in Grolloo!''

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 29 mei. Je kunt hier ook de hele Veronica Inside-uitzending terugkijken.

Het panel van Veronica Inside zat afgelopen vrijdagavond weer vertrouwd met elkaar aan tafel. Zoals altijd hebben de mannen het over alles behalve voetbal zelf. Voetbalanalist Johan Derksen vreest namelijk voor leven van zijn eigen labradoodle nu er wolven zijn gesignaleerd in zijn woonplaats.

<em>Johan Derksen</em> bang voor het leven van zijn hond: ''Er zijn wolven gesignaleerd in Grolloo!'' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 29 mei. Je kunt hier ook de hele Veronica Inside-uitzending terugkijken. Het panel van Veronica Inside zat afgelopen vrijdagavond weer vertrouwd met elkaar aan tafel. Zoals altijd hebben de mannen het over alles behalve voetbal zelf. Voetbalanalist Johan Derksen vreest namelijk voor leven van zijn eigen labradoodle nu er wolven zijn gesignaleerd in zijn woonplaats. Bekijk het hele item in de video hierboven. Veronica Inside gemist? Je kunt elke aflevering van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv. Gierende Wilfred Genee: ‘Johan Derksen niet heel enthousiast over coronashow’ Bekijk deze video » Heftige beelden: Wolf valt schapen aan van boer in Vlijmen, drie schapen gedood Bekijk deze video »
Amusement :
Johan Derksen bang voor het leven van zijn hond: ''Er zijn wolven gesignaleerd in Grolloo!''

Bekijk het hele item in de video hierboven. Veronica Inside gemist? Je kunt elke aflevering van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen bang voor het leven van zijn hond: ''Er zijn wolven gesignaleerd in Grolloo!'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV