Beau gemist? Agenten en boa's kunnen vanaf juni onmogelijk alles controleren

Beau gemist? Agenten en boa's kunnen vanaf juni onmogelijk alles controleren

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van vrijdagavond 29 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van Beau van 29 mei terugkijken.

Maandag 1 juni mogen de terrassen weer open, want de coronaregels worden vanaf dan versoepeld. De Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb heeft gemengde gevoelens hierover. Zo vertelt hij bij Beau: ''Doe geen beroep op onze agenten en boa's om te gaan handhaven. We gaan niet met een meetlat langs de terrassen."

<em>Beau</em> gemist? Agenten en boa's kunnen vanaf juni onmogelijk alles controleren Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van vrijdagavond 29 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van Beau van 29 mei terugkijken. Maandag 1 juni mogen de terrassen weer open, want de coronaregels worden vanaf dan versoepeld. De Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb heeft gemengde gevoelens hierover. Zo vertelt hij bij Beau: ''Doe geen beroep op onze agenten en boa's om te gaan handhaven. We gaan niet met een meetlat langs de terrassen." Bekijk het hele item in de video hieronder. Beau is elke werkdag te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv. Beau: Ronald Koeman vertelt dat hartinfarct gevolg was van de coronacrisis Bekijk deze video » Najib Amhali vertelt in Beau over verslaving: "Toch gewonnen van die ziekte" Bekijk deze video »
Talkshow :
Beau gemist? Agenten en boa's kunnen vanaf juni onmogelijk alles controleren

Bekijk het hele item in de video hieronder. Beau is elke werkdag te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Agenten en boa's kunnen vanaf juni onmogelijk alles controleren of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV