Video: Samantha de Jong deelt heftige beelden van haar gezicht

Video: Samantha de Jong deelt heftige beelden van haar gezicht

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Samantha de Jong is sinds kort samen met haar vriend Gerrit Meerts een Youtube-kanaal begonnen. Na het heftige auto-ongeluk gaat het gelukkig weer goed met de realityster. Zo vlogde Samantha vrolijk haar afgelopen week. Er kwamen niet alleen wietplanten voorbij, maar ze ging ook langs bij haar dokter voor een serieus onderzoek.

Bekijk de hele vlog inclusief de schokkende beelden van haar gezicht in de video hieronder.

Video: <em>Samantha de Jong</em> deelt heftige beelden van haar gezicht Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Samantha de Jong is sinds kort samen met haar vriend Gerrit Meerts een Youtube-kanaal begonnen. Na het heftige auto-ongeluk gaat het gelukkig weer goed met de realityster. Zo vlogde Samantha vrolijk haar afgelopen week. Er kwamen niet alleen wietplanten voorbij, maar ze ging ook langs bij haar dokter voor een serieus onderzoek. Bekijk de hele vlog inclusief de schokkende beelden van haar gezicht in de video hieronder. Samantha de Jong (Barbie) vertelt hoe het nu gaat: "Ik was dood verklaard" Bekijk deze video » Samantha de Jong wordt vlogger en begint groots: bezoek aan Primark Bekijk deze video »
Amusement :
Video: Samantha de Jong deelt heftige beelden van haar gezicht

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Samantha de Jong deelt heftige beelden van haar gezicht of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV