Beau gemist? Burgemeester Aboutaleb vertrouwt zijn stad op juiste naleving maatregelen

Beau gemist? Burgemeester Aboutaleb vertrouwt zijn stad op juiste naleving maatregelen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van vrijdagavond 29 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van Beau van 29 mei terugkijken.

Maandag 1 juni mogen de terrassen weer open. Burgemeester Ahmed Aboutaleb liet al eerder in de uitzending weten dat zijn agenten en boa's onmogelijk alles kunnen controleren. Daarom hoopt hij dat Rotterdammers hun gezonde verstand blijven gebruiken.

Bekijk het hele item in de video hieronder. Beau is elke werkdag te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Burgemeester <em>Aboutaleb</em> vertrouwt zijn stad op juiste naleving maatregelen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van vrijdagavond 29 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van Beau van 29 mei terugkijken. Maandag 1 juni mogen de terrassen weer open. Burgemeester Ahmed Aboutaleb liet al eerder in de uitzending weten dat zijn agenten en boa's onmogelijk alles kunnen controleren. Daarom hoopt hij dat Rotterdammers hun gezonde verstand blijven gebruiken. Bekijk het hele item in de video hieronder. Beau is elke werkdag te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv. Beau: Ronald Koeman vertelt dat hartinfarct gevolg was van de coronacrisis Bekijk deze video » Beau gemist? Agenten en boa's kunnen vanaf juni onmogelijk alles controleren Bekijk deze video »
Talkshow :
Beau gemist? Burgemeester Aboutaleb vertrouwt zijn stad op juiste naleving maatregelen

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Burgemeester Aboutaleb vertrouwt zijn stad op juiste naleving maatregelen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV