Op1 gemist? Mensen van kleur vijf keer zo vaak slachtoffer van politiegeweld in Amerika

Op1 gemist? Mensen van kleur vijf keer zo vaak slachtoffer van politiegeweld in Amerika

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdagavond 29 mei. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 29 mei terugkijken.

Amerika-verslaggever voor Nieuwsuur Eelco Bosch van Rosenthal en strafrechtadvocaat Gerald Roethof waren vrijdagavond te gast bij Op1 om te praten over protesten in onder andere Minneapolis na de vreselijke dood van George Floyd.

Bekijk het hele item in de video hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Mensen van kleur vijf keer zo vaak slachtoffer van politiegeweld in Amerika Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdagavond 29 mei. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 29 mei terugkijken. Amerika-verslaggever voor Nieuwsuur Eelco Bosch van Rosenthal en strafrechtadvocaat Gerald Roethof waren vrijdagavond te gast bij Op1 om te praten over protesten in onder andere Minneapolis na de vreselijke dood van George Floyd. Bekijk het hele item in de video hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Zien: dood van George Floyd leidt tot massale protesten in Minneapolis Bekijk deze video » Talkshow M gemist? Advocaat Natacha Harlequin: "Zwarte mensen zijn in Amerika minderwaardig'' Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Mensen van kleur vijf keer zo vaak slachtoffer van politiegeweld in Amerika

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Mensen van kleur vijf keer zo vaak slachtoffer van politiegeweld in Amerika of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV