Najib Amhali bekent vreemdgaan met Hind: ‘We werden soort van verliefd’ (video)

Najib Amhali bekent vreemdgaan met Hind: ‘We werden soort van verliefd’ (video)

Hieronder zie je een fragment uit Shownieuws. Je kunt ook de hele uitzending van Shownieuws terugkijken op Gids.tv.

Najib Amhali is erg openhartig over zijn leven in zijn biografie. Hij vertelt eerlijk over zijn drugsgebruik, maar bekent ook dat hij vreemdging met een bekende zangeres, namelijk Hind Laroussi.

‘Volgens mij hebben we een keer gezoend’
“We kwamen elkaar tegen in het wereldje. We spraken met elkaar, volgens mij hebben we een keer gezoend. We werden soort van verliefd, ik was nog getrouwd natuurlijk en dat vertelde ik tegen haar”, vertelt Amhali over zijn affaire met Hind, die derde werd in het eerste seizoen van Idols. “En zij zei ook: ik snap het, maar het gaat nu zo goed en misschien ooit als je vrijgezel bent... Maar het is nooit zover gekomen, maar het was wel vreemdgaan, en dat was toen even met Hind.”

Bekijk de bekentenis van Najib Amhali over zijn affaire met Hind in de video van Shownieuws hieronder.

<em>Najib Amhali</em> bekent vreemdgaan met <em>Hind</em>: ‘We werden soort van verliefd’ (video) Hieronder zie je een fragment uit Shownieuws. Je kunt ook de hele uitzending van Shownieuws terugkijken op Gids.tv. Najib Amhali is erg openhartig over zijn leven in zijn biografie. Hij vertelt eerlijk over zijn drugsgebruik, maar bekent ook dat hij vreemdging met een bekende zangeres, namelijk Hind Laroussi. ‘Volgens mij hebben we een keer gezoend’“We kwamen elkaar tegen in het wereldje. We spraken met elkaar, volgens mij hebben we een keer gezoend. We werden soort van verliefd, ik was nog getrouwd natuurlijk en dat vertelde ik tegen haar”, vertelt Amhali over zijn affaire met Hind, die derde werd in het eerste seizoen van Idols. “En zij zei ook: ik snap het, maar het gaat nu zo goed en misschien ooit als je vrijgezel bent... Maar het is nooit zover gekomen, maar het was wel vreemdgaan, en dat was toen even met Hind.” Bekijk de bekentenis van Najib Amhali over zijn affaire met Hind in de video van Shownieuws hieronder. Najib Amhali vertelt in Beau over verslaving: "Toch gewonnen van die ziekte" Bekijk deze video » Vrouw van Najib Amhali over het leed van de comedian: "Lege flessen en restjes" Bekijk deze video »
Entertainment :
Najib Amhali bekent vreemdgaan met Hind: ‘We werden soort van verliefd’ (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Najib Amhali bekent vreemdgaan met Hind: ‘We werden soort van verliefd’ (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV