Op1: Jort Kelder reageert op Pim Fortuyn Prijs: ''Durf het stinkdier in de kamer te zijn''

Op1: Jort Kelder reageert op Pim Fortuyn Prijs: ''Durf het stinkdier in de kamer te zijn''

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdagavond 29 mei. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 29 mei terugkijken.

Opiniemaker Jort Kelder riep dat de lockdown vooral angstzaaierij was. Hij kreeg vanzelfsprekend veel kritiek, maar won met zijn opmerkelijke uitspraken ook de Pim Fortuyn Prijs.

Gemengde gevoelens
De prijs is bedoeld voor opiniemakers, bestuurders of politici die strijden voor het vrije woord en taboes durven te doorbreken. Veel mensen reageerden verbaasd, net zoals Kelder zelf. Ondanks dat deelde hij bij Op1 toch zijn zelfverklaarde wijsheid. ''Durf het stinkdier in de kamer te zijn'', aldus de opiniemaker.

Bekijk de reactie van Kelder in de video hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: Jort Kelder reageert op <em>Pim Fortuyn Prijs</em>: ''Durf het stinkdier in de kamer te zijn'' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdagavond 29 mei. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 29 mei terugkijken. Opiniemaker Jort Kelder riep dat de lockdown vooral angstzaaierij was. Hij kreeg vanzelfsprekend veel kritiek, maar won met zijn opmerkelijke uitspraken ook de Pim Fortuyn Prijs. Gemengde gevoelensDe prijs is bedoeld voor opiniemakers, bestuurders of politici die strijden voor het vrije woord en taboes durven te doorbreken. Veel mensen reageerden verbaasd, net zoals Kelder zelf. Ondanks dat deelde hij bij Op1 toch zijn zelfverklaarde wijsheid. ''Durf het stinkdier in de kamer te zijn'', aldus de opiniemaker. Bekijk de reactie van Kelder in de video hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Op1: Jort Kelder is kritisch over de gezondheidszorg: ''Over drie weken gaat iedereen deze discussie voeren'' Bekijk deze video » Jort Kelder: "Ik heb 0,06% kans om te overlijden aan corona" Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1: Jort Kelder reageert op Pim Fortuyn Prijs: ''Durf het stinkdier in de kamer te zijn''

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1: Jort Kelder reageert op Pim Fortuyn Prijs: ''Durf het stinkdier in de kamer te zijn'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV