Henk Blok neemt afscheid: "Het was zo mooi" (video)

Henk Blok neemt afscheid: "Het was zo mooi" (video)

Radio-nieuwslezer Henk Blok stopt voorlopig met zijn werk bij Radio538 omdat hij kampt met de ziekte sarcoïdose, waar hij steeds meer last van ondervindt. Zijn collega's deden er alles aan om zijn afscheid niet onopgemerkt voorbij te laten gaan: "Het was zo mooi. Vier waanzinnige uren hebben ze gemaakt", aldus een geëmotioneerde Blok.

'Stuk geschiedenis'
Hannelore Zwitserlood: "Zo'n laatste show is altijd heel erg gek. Dat doet toch wel echt wat met je." Dat beaamt Peter Heerschop: "Ik zie Henk al zeventien jaar iedere vrijdag. Als die opeens weg gaat.....ja dat is toch een groot stuk geschiedenis." Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

<em>Henk Blok</em> neemt afscheid: &quot;Het was zo mooi&quot; (video) Radio-nieuwslezer Henk Blok stopt voorlopig met zijn werk bij Radio538 omdat hij kampt met de ziekte sarcoïdose, waar hij steeds meer last van ondervindt. Zijn collega's deden er alles aan om zijn afscheid niet onopgemerkt voorbij te laten gaan: "Het was zo mooi. Vier waanzinnige uren hebben ze gemaakt", aldus een geëmotioneerde Blok. 'Stuk geschiedenis'Hannelore Zwitserlood: "Zo'n laatste show is altijd heel erg gek. Dat doet toch wel echt wat met je." Dat beaamt Peter Heerschop: "Ik zie Henk al zeventien jaar iedere vrijdag. Als die opeens weg gaat.....ja dat is toch een groot stuk geschiedenis." Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Zien: nieuwslezer Henk Blok emotioneel door afscheidslied van Davina Michelle Bekijk deze video »
TV :
Henk Blok neemt afscheid: "Het was zo mooi" (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Henk Blok neemt afscheid: "Het was zo mooi" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV