Gaat Theo Janssen naar Veronica Inside? ‘Hij is wel een beetje woonwagenkamp’

Gaat Theo Janssen naar Veronica Inside? ‘Hij is wel een beetje woonwagenkamp’

Hieronder zie je een fragment uit Veronica Inside. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside terugkijken op Gids.tv.

De heren van Veronica Inside denken er wel eens aan om nieuwe mensen te laten aanschuiven om over voetbal te praten. Theo Janssen is een goede optie, al hebben ze wel enige twijfels. “Toen zei Johan: maar dan hebben we altijd het idee dat hij na de uitzending bij de botsauto's het licht uit moet doen. Daar heb ik echt geen zin in, in die onzin”, aldus René van der Gijp. “Ik vind Theo Janssen heel zinnig over voetbal praten en echt een character”, zegt Johan Derksen. “Maar dan krijg je heel Nederland weer tegen: het is toch een beetje woonwagenkamp.”

Bekijk het fragment van Veronica Inside hieronder.

Veronica Inside wordt op maandag en vrijdag om 20.30 uur uitgezonden bij Veronica. Je kunt alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.

Gaat Theo Janssen naar <em>Veronica Inside</em>? ‘Hij is wel een beetje woonwagenkamp’ Hieronder zie je een fragment uit Veronica Inside. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside terugkijken op Gids.tv. De heren van Veronica Inside denken er wel eens aan om nieuwe mensen te laten aanschuiven om over voetbal te praten. Theo Janssen is een goede optie, al hebben ze wel enige twijfels. “Toen zei Johan: maar dan hebben we altijd het idee dat hij na de uitzending bij de botsauto's het licht uit moet doen. Daar heb ik echt geen zin in, in die onzin”, aldus René van der Gijp. “Ik vind Theo Janssen heel zinnig over voetbal praten en echt een character”, zegt Johan Derksen. “Maar dan krijg je heel Nederland weer tegen: het is toch een beetje woonwagenkamp.” Bekijk het fragment van Veronica Inside hieronder. Veronica Inside wordt op maandag en vrijdag om 20.30 uur uitgezonden bij Veronica. Je kunt alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv. Zien: Johan Derksen roept Stella Bergsma uit tot meest irritante wijf van Nederland Bekijk deze video » Johan Derksen: "Een zwarte blijft in Amerika toch een beetje een tweederangs burger" Bekijk deze video »
Talkshow :
Gaat Theo Janssen naar Veronica Inside? ‘Hij is wel een beetje woonwagenkamp’

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Gaat Theo Janssen naar Veronica Inside? ‘Hij is wel een beetje woonwagenkamp’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV