Beau gemist? Frank en Rogier gaan bed & breakfasts aanpakken voor nieuw programma

Beau gemist? Frank en Rogier gaan bed & breakfasts aanpakken voor nieuw programma

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van vrijdagavond 29 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van Beau van 29 mei terugkijken.

Het stylistenduo Frank & Rogier gaat voor een nieuw tv-programma bed & breakfasts opknappen. Ze praten erover met Beau van Erven Dorens: "We gaan naar de b&b's die een slechte review hebben of die niet zo goed lopen of waar mensen het niet helemaal weten. Wij denken dat we daar een positieve verandering kunnen toebrengen."

<em>Beau gemist?</em> Frank en Rogier gaan <em>bed &amp; breakfasts</em> aanpakken voor nieuw programma Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van vrijdagavond 29 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van Beau van 29 mei terugkijken. Het stylistenduo Frank & Rogier gaat voor een nieuw tv-programma bed & breakfasts opknappen. Ze praten erover met Beau van Erven Dorens: "We gaan naar de b&b's die een slechte review hebben of die niet zo goed lopen of waar mensen het niet helemaal weten. Wij denken dat we daar een positieve verandering kunnen toebrengen." Frank en Rogier checken in is vanaf komend najaar te zien op RTL4 Bekijk ook Beau gemist? Burgemeester Aboutaleb vertrouwt zijn stad op juiste naleving maatregelen Bekijk deze video »
TV :
Beau gemist? Frank en Rogier gaan bed & breakfasts aanpakken voor nieuw programma

Frank en Rogier checken in is vanaf komend najaar te zien op RTL4

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Frank en Rogier gaan bed & breakfasts aanpakken voor nieuw programma of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV