Video: dit drinken Wopke Hoekstra en Mona Keijzer maandag op het terras

Video: dit drinken Wopke Hoekstra en Mona Keijzer maandag op het terras

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van vrijdagavond 29 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van Beau van 29 mei terugkijken.

Jaïr Ferwerda vraagt de diverse bewindslieden wat ze gaan drinken, als ze maandag weer naar het terras mogen. Eric Wiebes twijfelt nog. Wouter Koolmees denkt dat het een biertje wordt en Wopke Hoekstra slaat de alcohol even over: "Ik denk dat ik heel veel koffie ga drinken dus heel spannend wordt het niet." Mona Keijzer gaat voor wat gewaagders: "Dan beginnen we met een heel beschaafd bubbeltje."

Video: dit drinken <em>Wopke Hoekstra</em> en Mona Keijzer maandag op het terras Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van vrijdagavond 29 mei. Je kunt hier ook de hele uitzending van Beau van 29 mei terugkijken. Jaïr Ferwerda vraagt de diverse bewindslieden wat ze gaan drinken, als ze maandag weer naar het terras mogen. Eric Wiebes twijfelt nog. Wouter Koolmees denkt dat het een biertje wordt en Wopke Hoekstra slaat de alcohol even over: "Ik denk dat ik heel veel koffie ga drinken dus heel spannend wordt het niet." Mona Keijzer gaat voor wat gewaagders: "Dan beginnen we met een heel beschaafd bubbeltje." Bekijk ook Femke Halsema snakt naar terras: "Maar ik moet oppassen met de inname" Bekijk deze video »
TV :
Video: dit drinken Wopke Hoekstra en Mona Keijzer maandag op het terras

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: dit drinken Wopke Hoekstra en Mona Keijzer maandag op het terras of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV