LIVE: Lancering van Crew Dragon via livestream van Washington Post (30 mei)

LIVE: Lancering van Crew Dragon via livestream van Washington Post (30 mei)

LIVE: Lancering van <em>Crew Dragon</em> via livestream van <em>Washington Post</em> (30 mei) Kijk hierboven op 30 mei om 21.22 uur LIVE naar de lancering van de Crew Dragon via de livestream van de Washington Post. Ook de Washington Post volgt vandaag de lancering van Crew Dragon op de voet. Zaterdag wordt er een nieuwe poging gedaan om de SpaceX-raket de lucht in te krijgen, hopelijk werkt het weer deze keer wel mee. Bekijk ook interview met Elon MuskDe historische lancering van de commerciële ruimtevlucht zou eigenlijk woensdag plaatsvinden, de hele wereld zat klaar om de raket de lucht in te zien gaan. Maar dit event werd op het laatste moment gecanceld vanwege het slechte weer. Zaterdagavond volgt een nieuwe poging. De lancering vindt om 21.22 uur plaats, maar de livestream van Washington Post begint al rond 17.00 uur. Dan krijg je onder meer een blik achter de schermen bij de astronauten en een exclusief interview met Elon Musk te zien. De tweede poging om de SpaceX-raket Crew Dragon te lanceren vindt plaats op zaterdag 30 mei om 21.22 uur Nederlandse tijd. Je kunt dit historische moment volgen via de livestream van Washington Post hierboven. Terugkijken: lancering SpaceX-raket afgebroken vanwege slecht weer Bekijk deze video » Terugkijken: De bijzondere lancering van de SpaceX-raket Crew Dragon Bekijk deze video »
Live :
LIVE: Lancering van Crew Dragon via livestream van Washington Post (30 mei)

Kijk hierboven op 30 mei om 21.22 uur LIVE naar de lancering van de Crew Dragon via de livestream van de Washington Post.

Ook de Washington Post volgt vandaag de lancering van Crew Dragon op de voet. Zaterdag wordt er een nieuwe poging gedaan om de SpaceX-raket de lucht in te krijgen, hopelijk werkt het weer deze keer wel mee.

Bekijk ook interview met Elon Musk
De historische lancering van de commerciële ruimtevlucht zou eigenlijk woensdag plaatsvinden, de hele wereld zat klaar om de raket de lucht in te zien gaan. Maar dit event werd op het laatste moment gecanceld vanwege het slechte weer. Zaterdagavond volgt een nieuwe poging. De lancering vindt om 21.22 uur plaats, maar de livestream van Washington Post begint al rond 17.00 uur. Dan krijg je onder meer een blik achter de schermen bij de astronauten en een exclusief interview met Elon Musk te zien.

De tweede poging om de SpaceX-raket Crew Dragon te lanceren vindt plaats op zaterdag 30 mei om 21.22 uur Nederlandse tijd. Je kunt dit historische moment volgen via de livestream van Washington Post hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op LIVE: Lancering van Crew Dragon via livestream van Washington Post (30 mei) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV