Nieuwe poging lancering SpaceX-raket: bekijk LIVESTREAM van NBC News

Nieuwe poging lancering SpaceX-raket: bekijk LIVESTREAM van NBC News

Nieuwe poging lancering <em>SpaceX</em>-raket: bekijk LIVESTREAM van <em>NBC News</em> Kijk hierboven op 30 mei om 21.22 uur LIVE naar de lancering van de SpaceX-raket via de livestream van NBC News. Zaterdag zijn wereldwijd opnieuw de ogen gericht op de SpaceX-raket. Het is de grote vraag of het deze keer wel door kan gaan: gaat de historische ruimtevlucht van Elon Musk en NASA nu toch echt gebeuren? Astronauten maken commerciële ruimtevluchtWoensdag zou de lancering van de Crew Dragon al plaatsvinden, maar vanwege het slechte weer werd dit op het laatste moment afgeblazen. Zaterdag 30 mei om 21.22 uur volgt er een nieuwe poging. Astronauten Robert Behnken en Douglas Hurley mogen deze bijzondere ruimtevlucht naar ISS van een commercieel bedrijf gaan maken. De nieuwe poging van de lancering van de SpaceX-raket Crew Dragon is zaterdag 30 mei om 21.22 uur Nederlandse tijd. Je kunt deze bijzondere gebeurtenis live volgen via de livestream van NBC News hierboven. Dit is waarom de SpaceX-lancering van Elon Musk zo baanbrekend is (video) Bekijk deze video » Terugkijken: lancering SpaceX-raket afgebroken vanwege slecht weer Bekijk deze video »
Live :
Nieuwe poging lancering SpaceX-raket: bekijk LIVESTREAM van NBC News

Kijk hierboven op 30 mei om 21.22 uur LIVE naar de lancering van de SpaceX-raket via de livestream van NBC News.

Zaterdag zijn wereldwijd opnieuw de ogen gericht op de SpaceX-raket. Het is de grote vraag of het deze keer wel door kan gaan: gaat de historische ruimtevlucht van Elon Musk en NASA nu toch echt gebeuren?

Astronauten maken commerciële ruimtevlucht
Woensdag zou de lancering van de Crew Dragon al plaatsvinden, maar vanwege het slechte weer werd dit op het laatste moment afgeblazen. Zaterdag 30 mei om 21.22 uur volgt er een nieuwe poging. Astronauten Robert Behnken en Douglas Hurley mogen deze bijzondere ruimtevlucht naar ISS van een commercieel bedrijf gaan maken.

De nieuwe poging van de lancering van de SpaceX-raket Crew Dragon is zaterdag 30 mei om 21.22 uur Nederlandse tijd. Je kunt deze bijzondere gebeurtenis live volgen via de livestream van NBC News hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe poging lancering SpaceX-raket: bekijk LIVESTREAM van NBC News of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV