NOS: bekijk beelden van protest in Minneapolis

NOS: bekijk beelden van protest in Minneapolis

<em>NOS</em>: bekijk beelden van protest in Minneapolis In Minneapolis zijn opnieuw honderden mensen de straat opgegaan omdat ze vinden dat de politie racistisch is. Vanwege het overlijden van een Afro-Amerikaanse man, die door een agent in een nekklem gezet, werd is het al dagen onrustig in de Amerikaanse stad. Bekijk beelden van het protest, van het NOS Jeugdjournaal, hierboven. Bekijk ook Schokkende beelden van arrestatie George Floyd in Minneapolis (lange versie) Bekijk deze video » Johan Derksen: "Een zwarte blijft in Amerika toch een beetje een tweederangs burger" Bekijk deze video »
Nieuws :
NOS: bekijk beelden van protest in Minneapolis

In Minneapolis zijn opnieuw honderden mensen de straat opgegaan omdat ze vinden dat de politie racistisch is. Vanwege het overlijden van een Afro-Amerikaanse man, die door een agent in een nekklem gezet, werd is het al dagen onrustig in de Amerikaanse stad. Bekijk beelden van het protest, van het NOS Jeugdjournaal, hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op NOS: bekijk beelden van protest in Minneapolis of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV