Zien: buurtbewoners Kiev beschieten elkaar met jachtgeweren

Zien: buurtbewoners Kiev beschieten elkaar met jachtgeweren

Het lijken beelden uit een film maar niets is minder waar: buurtgenoten in een buitenwijk van Kiev beschieten elkaar met jachtgeweren. De oorzaak zou een conflict tussen legale en illegale vervoerders zijn.

Tientallen arrestaties
Bij de schietpartij zijn zeker drie personen gewond geraakt. Tientallen mensen zijn gearresteerd. Bekijk het fragment van Nu.nl hieronder.

Zien: buurtbewoners <em>Kiev</em> beschieten elkaar met jachtgeweren Het lijken beelden uit een film maar niets is minder waar: buurtgenoten in een buitenwijk van Kiev beschieten elkaar met jachtgeweren. De oorzaak zou een conflict tussen legale en illegale vervoerders zijn. Tientallen arrestatiesBij de schietpartij zijn zeker drie personen gewond geraakt. Tientallen mensen zijn gearresteerd. Bekijk het fragment van Nu.nl hieronder. Bekijk ook Liquidatie Rotterdam: bekijk beelden van plaats delict Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: buurtbewoners Kiev beschieten elkaar met jachtgeweren

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: buurtbewoners Kiev beschieten elkaar met jachtgeweren of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV