Video: Minister Ferd Grapperhaus loopt mee met BOA’s en gaat gesprek aan

Video: Minister Ferd Grapperhaus loopt mee met BOA’s en gaat gesprek aan

Ferd Grapperhaus liep vrijdagavond met BOA’s mee tijdens een dienst in Alkmaar. De minister Justitie en Veiligheid wilde graag meer weten over hun kritiek op de politiek en ging in gesprek met deze handhavers. De agressie tegen BOA’s is sinds zij de coronamaatregelen moeten handhaven flink toegenomen. De vraag is nu of zij meer middelen krijgen om zich te kunnen verdedigen.

Bekijk de video van NU.nl met Ferd Grapperhaus en de BOA’s hieronder.

Video: Minister <em>Ferd Grapperhaus</em> loopt mee met BOA’s en gaat gesprek aan Ferd Grapperhaus liep vrijdagavond met BOA’s mee tijdens een dienst in Alkmaar. De minister Justitie en Veiligheid wilde graag meer weten over hun kritiek op de politiek en ging in gesprek met deze handhavers. De agressie tegen BOA’s is sinds zij de coronamaatregelen moeten handhaven flink toegenomen. De vraag is nu of zij meer middelen krijgen om zich te kunnen verdedigen. Bekijk de video van NU.nl met Ferd Grapperhaus en de BOA’s hieronder. Boa's: "Wij hebben pepperspay en wapenstok nodig" Bekijk deze video » Beelden BOA protesten tegen geweld: "Met een vliegenmepper gaan ze het niet redden" Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Minister Ferd Grapperhaus loopt mee met BOA’s en gaat gesprek aan

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Minister Ferd Grapperhaus loopt mee met BOA’s en gaat gesprek aan of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV