Virologen eens met Maurice de Hond: "Coronaregels buiten mogen best minder streng"

Virologen eens met Maurice de Hond: "Coronaregels buiten mogen best minder streng"

Virologen lijken het steeds meer eens te zijn met Maurice de Hond, die al maanden stelt dat het besmettingsgevaar in de buitenlucht helemaal niet zo groot is. "We hoeven niet zo star te handhaven. Die regels mogen best wat minder streng", verwoordt WNL-presentatrice Lisette Wellens hun veranderende mening.

Paranoia
Een aantal virologen stellen in het AD dat we niet paranoia moeten worden over de drukte op stranden en in parken. "De kans op besmetting buiten is kleiner dan binnen." Opiniepeiler De Hond geeft diezelfde informatie overigens al weken maar werd vervolgens veelvuldig genegeerd in de pers. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder.

Virologen eens met <em>Maurice de Hond</em>: &quot;Coronaregels buiten mogen best minder streng&quot; Virologen lijken het steeds meer eens te zijn met Maurice de Hond, die al maanden stelt dat het besmettingsgevaar in de buitenlucht helemaal niet zo groot is. "We hoeven niet zo star te handhaven. Die regels mogen best wat minder streng", verwoordt WNL-presentatrice Lisette Wellens hun veranderende mening. ParanoiaEen aantal virologen stellen in het AD dat we niet paranoia moeten worden over de drukte op stranden en in parken. "De kans op besmetting buiten is kleiner dan binnen." Opiniepeiler De Hond geeft diezelfde informatie overigens al weken maar werd vervolgens veelvuldig genegeerd in de pers. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Bekijk ook Maurice de Hond: "Er komt absoluut geen tweede golf, er wordt angst gezaaid" Bekijk deze video »
TV :
Virologen eens met Maurice de Hond: "Coronaregels buiten mogen best minder streng"

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Virologen eens met Maurice de Hond: "Coronaregels buiten mogen best minder streng" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV