Tokidoki: Paulien Cornelisse krijgt etiquettecursus in Japan

Tokidoki: Paulien Cornelisse krijgt etiquettecursus in Japan

In Tokidoki duikt Paulien Cornelisse in de bijzondere wereld van Japan. De schrijfster volgt een speciale etiquettecursus, om beter te weten hoe ze zich moet gedragen in bepaalde sociale situaties. En ze krijgt heel wat informatie over hoe ze moet staan en bewegen.

Bekijk het fragment uit Tokidoki in de video hieronder.

Tokidoki is elke zondag rond 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Tokidoki terugkijken bij Gids.tv.

<em>Tokidoki</em>: Paulien Cornelisse krijgt etiquettecursus in Japan In Tokidoki duikt Paulien Cornelisse in de bijzondere wereld van Japan. De schrijfster volgt een speciale etiquettecursus, om beter te weten hoe ze zich moet gedragen in bepaalde sociale situaties. En ze krijgt heel wat informatie over hoe ze moet staan en bewegen. Bekijk het fragment uit Tokidoki in de video hieronder. Tokidoki is elke zondag rond 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Tokidoki terugkijken bij Gids.tv. Tokidoki: Sociaal ongemakkelijke Japanners lunchen alleen op speciale wc Bekijk deze video » Paulien Cornelisse ontmoet theeceremoniemeester in Tokidoki: ‘Optreden Carré was relaxter’ Bekijk deze video »
TV :
Tokidoki: Paulien Cornelisse krijgt etiquettecursus in Japan

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tokidoki: Paulien Cornelisse krijgt etiquettecursus in Japan of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV