Video Goede Tijden, Slechte Tijden: acteurs bereiden zich voor op nieuw seizoen

Video Goede Tijden, Slechte Tijden: acteurs bereiden zich voor op nieuw seizoen

Goede Tijden, Slechte Tijden kwam dit jaar vroeg ten einde en werd de laatste tijd maar vier dagen in de week uitgezonden in verband met het coronavirus. De opnames lagen maanden stil, maar de acteurs laten weten dat ‘de tijd van onbezorgdheid’ nu echt voorbij is. Op Instagram plaatsen zij een video waarin te zien is dat zij zich voorbereiden op het nieuwe seizoen, en dat doet iedereen van de cast op zijn eigen manier.

Bekijk de video van de castleden van GTST hieronder.

Goede Tijden, Slechte Tijden keert maandag 31 augustus weer terug op televisie. Heb je GTST gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Video <em>Goede Tijden, Slechte Tijden</em>: acteurs bereiden zich voor op nieuw seizoen Goede Tijden, Slechte Tijden kwam dit jaar vroeg ten einde en werd de laatste tijd maar vier dagen in de week uitgezonden in verband met het coronavirus. De opnames lagen maanden stil, maar de acteurs laten weten dat ‘de tijd van onbezorgdheid’ nu echt voorbij is. Op Instagram plaatsen zij een video waarin te zien is dat zij zich voorbereiden op het nieuwe seizoen, en dat doet iedereen van de cast op zijn eigen manier. Bekijk de video van de castleden van GTST hieronder. Goede Tijden, Slechte Tijden keert maandag 31 augustus weer terug op televisie. Heb je GTST gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. RTL Boulevard: Goede Tijden, Slechte Tijden zal na de cliffhanger veranderen Bekijk deze video » RTL Boulevard: Hoe gaat het nu verder met Goede Tijden, Slechte Tijden? Bekijk deze video »
Serie :
Video Goede Tijden, Slechte Tijden: acteurs bereiden zich voor op nieuw seizoen

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video Goede Tijden, Slechte Tijden: acteurs bereiden zich voor op nieuw seizoen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV