Video: Protestactie in Den Haag tegen de lockdown en coronamaatregelen

Video: Protestactie in Den Haag tegen de lockdown en coronamaatregelen

In Den Haag zijn zaterdag actievoerders op verschillende plekken bij elkaar gekomen om te protesteren tegen de lockdown. Zij zijn het niet eens met de coronamaatregelen die het Kabinet heeft ingesteld om de uitbraak van het coronavirus onder controle te krijgen.

Maximaal dertig man bij demonstratie?
In verband met de coronamaatregelen mogen er eigenlijk maar dertig personen maximaal aanwezig zijn bij de demonstratie en moet de regel van anderhalve meter afstand worden gevolgd. Gebeurt dit niet, dan zal er worden ingegrepen.

Bekijk de beelden van een demonstratie in Den Haag in de video hieronder.

Video: Protestactie in Den Haag tegen de <em>lockdown en coronamaatregelen</em> In Den Haag zijn zaterdag actievoerders op verschillende plekken bij elkaar gekomen om te protesteren tegen de lockdown. Zij zijn het niet eens met de coronamaatregelen die het Kabinet heeft ingesteld om de uitbraak van het coronavirus onder controle te krijgen. Maximaal dertig man bij demonstratie?In verband met de coronamaatregelen mogen er eigenlijk maar dertig personen maximaal aanwezig zijn bij de demonstratie en moet de regel van anderhalve meter afstand worden gevolgd. Gebeurt dit niet, dan zal er worden ingegrepen. Bekijk de beelden van een demonstratie in Den Haag in de video hieronder. Robert Jensen over drukke stranden op Hemelvaartsdag: "Dat is menselijk gedrag" Bekijk deze video » Rellen in VS na dood arrestant George Floyd: bekijk de heftige beelden Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Protestactie in Den Haag tegen de lockdown en coronamaatregelen

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Protestactie in Den Haag tegen de lockdown en coronamaatregelen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV