Nieuwe ontdekking in film Harry Potter: Is dit een geheime seksscène?

Nieuwe ontdekking in film Harry Potter: Is dit een geheime seksscène?

Bekijk hier wat de beste films van Harry Potter zijn.

Tijdens de lockdown zitten veel thuisblijvers aan de buis gekluisterd. Ook de Harry Potterfilms worden weer volop bekeken, en er is nu een wel heel bijzondere ontdekking gedaan.

Van wie zijn deze voetjes?
Een oplettende kijker viel namelijk iets op in de film Harry Potter and the Prisoner of Azkaban, aan de speciale plattegrond die Harry Potter gebruikt om te zien wie waar in Zweinstein (Hogwarts) rondloopt. Je ziet de voetjes door de gang lopen, maar wat minder opvalt is dat links onderin ook twee paar voeten te zien zijn. En de positie van deze voetjes lijkt te verwijzen naar een seksscène, als is het natuurlijk nog de grote vraag van wie deze voeten zijn…

Bekijk de beelden met de verborgen seksscène uit de film Harry Potter and the Prisoner of Azkaban in de video hieronder, let vooral op de voetjes linksonder in beeld.

Nieuwe ontdekking in film <em>Harry Potter</em>: Is dit een geheime seksscène? Bekijk hier wat de beste films van Harry Potter zijn. Tijdens de lockdown zitten veel thuisblijvers aan de buis gekluisterd. Ook de Harry Potterfilms worden weer volop bekeken, en er is nu een wel heel bijzondere ontdekking gedaan. Van wie zijn deze voetjes?Een oplettende kijker viel namelijk iets op in de film Harry Potter and the Prisoner of Azkaban, aan de speciale plattegrond die Harry Potter gebruikt om te zien wie waar in Zweinstein (Hogwarts) rondloopt. Je ziet de voetjes door de gang lopen, maar wat minder opvalt is dat links onderin ook twee paar voeten te zien zijn. En de positie van deze voetjes lijkt te verwijzen naar een seksscène, als is het natuurlijk nog de grote vraag van wie deze voeten zijn… Bekijk de beelden met de verborgen seksscène uit de film Harry Potter and the Prisoner of Azkaban in de video hieronder, let vooral op de voetjes linksonder in beeld. Spullen Harry Potter-films worden geveild Bekijk deze video » Duncan Laurence over uiterlijk: "Ik was een soort dikke Harry Potter" Bekijk deze video »
Film :
Nieuwe ontdekking in film Harry Potter: Is dit een geheime seksscène?


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe ontdekking in film Harry Potter: Is dit een geheime seksscène? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV