Zien: SpaceX-raket Starship SN4 van Elon Musk explodeert

Zien: SpaceX-raket Starship SN4 van Elon Musk explodeert

Kijk hier op 30 mei om 21.22 uur LIVE naar de lancering van de Crew Dragon via de livestream.

Bij een test is een SpaceX-raket geeploxeerd. Het gaat niet om de raket Crew Dragon, die zaterdagavond met astronauten een ruimtevlucht gaat maken, maar om Starship SN4. Het is al het vierde prototype van deze raket waarbij het misgaat.

Gaat ruimtevlucht zaterdag wel door?
Hopelijk gaat het bij de lancering van de SpaceX-raket Crew Dragon vanavond beter, de vlucht zou eigelijk woensdag zijn maar werd vanwege het slechte weer uitgesteld. Vanavond wagen Elon Musk en zijn team een neiuwe poging, het is de eerste ruimtevlucht van een commercieel bedrijf, waarbij twee astronauten naar ISS worden gestuurd.

Bekijk de Telegraaf-beelden van de explosie van SpaceX-raket Starship SN4 hieronder.

Zien: <em>SpaceX-raket</em> Starship SN4 van Elon Musk explodeert Kijk hier op 30 mei om 21.22 uur LIVE naar de lancering van de Crew Dragon via de livestream. Bij een test is een SpaceX-raket geeploxeerd. Het gaat niet om de raket Crew Dragon, die zaterdagavond met astronauten een ruimtevlucht gaat maken, maar om Starship SN4. Het is al het vierde prototype van deze raket waarbij het misgaat. Gaat ruimtevlucht zaterdag wel door?Hopelijk gaat het bij de lancering van de SpaceX-raket Crew Dragon vanavond beter, de vlucht zou eigelijk woensdag zijn maar werd vanwege het slechte weer uitgesteld. Vanavond wagen Elon Musk en zijn team een neiuwe poging, het is de eerste ruimtevlucht van een commercieel bedrijf, waarbij twee astronauten naar ISS worden gestuurd. Bekijk de Telegraaf-beelden van de explosie van SpaceX-raket Starship SN4 hieronder. Terugkijken: lancering SpaceX-raket afgebroken vanwege slecht weer Bekijk deze video » Terugkijken: De bijzondere lancering van de SpaceX-raket Crew Dragon Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: SpaceX-raket Starship SN4 van Elon Musk explodeert

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: SpaceX-raket Starship SN4 van Elon Musk explodeert of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV