Lize Korpershoek is gesprek met Splinter: ''Liefde is een ding wat je nodig hebt''

Lize Korpershoek is gesprek met Splinter: ''Liefde is een ding wat je nodig hebt''

In de online serie 'Splinter tussen de regels' probeert presentator Splinter Chabot kijkers te inspireren met bijzondere zinnen uit boeken, liedjes, films, gesprekken en gedichten.

''Deze zin popte meteen in mn hoofd''
Lize Korpershoek is documentairemaker en bekend als online pionier op Youtube en Instagram. Er ontstond een prachtig gesprek over simpel gelukkig zijn, stukjes liefde, genieten en rust nemen.

Bekijk de hele video met Lize en Splinter in de beelden van de AVROTROS hieronder. Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg ons op Instagram.

<em>Lize Korpershoek</em> is gesprek met Splinter: ''Liefde is een ding wat je nodig hebt'' In de online serie 'Splinter tussen de regels' probeert presentator Splinter Chabot kijkers te inspireren met bijzondere zinnen uit boeken, liedjes, films, gesprekken en gedichten. ''Deze zin popte meteen in mn hoofd''Lize Korpershoek is documentairemaker en bekend als online pionier op Youtube en Instagram. Er ontstond een prachtig gesprek over simpel gelukkig zijn, stukjes liefde, genieten en rust nemen. Bekijk de hele video met Lize en Splinter in de beelden van de AVROTROS hieronder. Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg ons op Instagram. Talkshow M gemist? Confettiregen zorgt voor veel herkenbaarheid: ''Het gaat om zelfacceptatie'' Bekijk deze video » Tim Hofman en Splinter Chabot over daten en seks in coronatijd (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Lize Korpershoek is gesprek met Splinter: ''Liefde is een ding wat je nodig hebt''

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Lize Korpershoek is gesprek met Splinter: ''Liefde is een ding wat je nodig hebt'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV