Zien: NOS op 3 legt kritiek op miljardair Bill Gates uit

Zien: NOS op 3 legt kritiek op miljardair Bill Gates uit

Bill Gates heeft via de WHO zijn vermogen ingezet om het coronavirus te bestrijden, maar hier wordt door veel mensen kritisch op gereageerd. NOS op 3 legt in deze video precies uit waardoor al deze ophef is ontstaan.

Bekijk het item van NOS op 3 in de video hieronder. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv ook op Facebook.

Zien: <em>NOS op 3</em> legt kritiek op miljardair <em>Bill Gates</em> uit Bill Gates heeft via de WHO zijn vermogen ingezet om het coronavirus te bestrijden, maar hier wordt door veel mensen kritisch op gereageerd. NOS op 3 legt in deze video precies uit waardoor al deze ophef is ontstaan. Bekijk het item van NOS op 3 in de video hieronder. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv ook op Facebook. Bill Gates waarschuwde meerdere keren voor een pandemie Bekijk deze video » Nieuwsuur gemist? Alles over complottheorieën rond corona, 5G en Bill Gates Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: NOS op 3 legt kritiek op miljardair Bill Gates uit

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: NOS op 3 legt kritiek op miljardair Bill Gates uit of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV