Video: Jan Versteegh openhartig over hersenbloeding

Video: Jan Versteegh openhartig over hersenbloeding

Jan Versteegh was te gast bij Simon Keizer in zijn eigen 'Ik & Simon video podcast'. Versteegh praatte open over zijn vaderrol en de zware momenten die hij vaak had met zijn twee kleine kinderen. Ook vertelt hij voor het eerst over zijn hersenbloeding.

Beluister de hele podcast in de video hieronder. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook.

Video: <em>Jan Versteegh</em> openhartig over hersenbloeding Jan Versteegh was te gast bij Simon Keizer in zijn eigen 'Ik & Simon video podcast'. Versteegh praatte open over zijn vaderrol en de zware momenten die hij vaak had met zijn twee kleine kinderen. Ook vertelt hij voor het eerst over zijn hersenbloeding. Beluister de hele podcast in de video hieronder. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook. Geraldine Kemper heeft het zwaar als single: "Ik heb huidhonger" (video) Bekijk deze video » Zien: Jan Versteegh heeft nieuws voor alle fans van Lingo Bekijk deze video »
Amusement :
Video: Jan Versteegh openhartig over hersenbloeding

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Jan Versteegh openhartig over hersenbloeding of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV