Video: Zoontje Roxeanne Hazes hard onderuit op de glijbaan

Video: Zoontje Roxeanne Hazes hard onderuit op de glijbaan

Het zoontje van Roxeanne Hazes boft met een zwembadje met glijbaan waar hij op kan spelen. Maar de kleine Fender blijft halverwege zijn rit op de glijbaan hangen en duikelt hard met zijn gezicht eerst en plat op zijn buik het badje in. Het ventje geeft echter geen krimp en staat gewoon weer op.

Bekijk de beelden van Roxeanne Hazes en haar zoontje hieronder.

Video: Zoontje <em>Roxeanne Hazes</em> hard onderuit op de glijbaan Het zoontje van Roxeanne Hazes boft met een zwembadje met glijbaan waar hij op kan spelen. Maar de kleine Fender blijft halverwege zijn rit op de glijbaan hangen en duikelt hard met zijn gezicht eerst en plat op zijn buik het badje in. Het ventje geeft echter geen krimp en staat gewoon weer op. Bekijk de beelden van Roxeanne Hazes en haar zoontje hieronder. Artis weer open: Roxeanne Hazes deelt beelden dagje Artis met gezin Bekijk deze video » Roxeanne Hazes deelt ochtendritueel met zoontje Fender Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: Zoontje Roxeanne Hazes hard onderuit op de glijbaan

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Zoontje Roxeanne Hazes hard onderuit op de glijbaan of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV