Lang leve de Liefde: Robert en Bo zijn dolgelukkig samen

Lang leve de Liefde: Robert en Bo zijn dolgelukkig samen

Daar zijn ze dan; het zelfverklaarde ''leukste stel van Lang Leve de Liefde!''. Robert en Bo waren al snel een match in het huis en zijn nu ook zonder camera's samen. ''We're still dating.'', meldt het gelukkige duo. Bekijk de hele video in de beelden hieronder.

Lang Leve De Liefde is elke werkdag om 20.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt alle afleveringen van Lang Leve De Liefde terugkijken bij Gids.tv.

<em>Lang leve de Liefde</em>: Robert en Bo zijn dolgelukkig samen Daar zijn ze dan; het zelfverklaarde ''leukste stel van Lang Leve de Liefde!''. Robert en Bo waren al snel een match in het huis en zijn nu ook zonder camera's samen. ''We're still dating.'', meldt het gelukkige duo. Bekijk de hele video in de beelden hieronder. Lang Leve De Liefde is elke werkdag om 20.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt alle afleveringen van Lang Leve De Liefde terugkijken bij Gids.tv. Lang Leve de Liefde: Nicky en Inge willen best samen in bubbelbad Bekijk deze video » Pijnlijke beelden uit Lang leve de liefde: "Hij is dronken volgens mij" Bekijk deze video »
Amusement :
Lang leve de Liefde: Robert en Bo zijn dolgelukkig samen

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Lang leve de Liefde: Robert en Bo zijn dolgelukkig samen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV