Bekijk hier hoe middelbare scholen omgaan met coronamaatregelen

Bekijk hier hoe middelbare scholen omgaan met coronamaatregelen

Vanaf 2 juni mogen de middelbare scholen in Nederland weer open. NU.nl ging langs bij twee scholen die op hun eigen manier invulling geven aan de schooldagen in coronatijd. Zo hadden ze contact met Marieke Peppelman directeur van Het Westeraam en de rector van het Leidsche Rijn College Eric Hordijk.

Bekijk de hele reportage van NU.nl in de video hieronder. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook.

Bekijk hier hoe <em>middelbare scholen</em> omgaan met coronamaatregelen Vanaf 2 juni mogen de middelbare scholen in Nederland weer open. NU.nl ging langs bij twee scholen die op hun eigen manier invulling geven aan de schooldagen in coronatijd. Zo hadden ze contact met Marieke Peppelman directeur van Het Westeraam en de rector van het Leidsche Rijn College Eric Hordijk. Bekijk de hele reportage van NU.nl in de video hieronder. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook. NOS Stories: 500 leerlingen van basisscholen nog altijd vermist Bekijk deze video » Video: Veel scholen negeren advies van premier Mark Rutte en geven online les Bekijk deze video »
Nieuws :
Bekijk hier hoe middelbare scholen omgaan met coronamaatregelen

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk hier hoe middelbare scholen omgaan met coronamaatregelen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV