Holland Zingt Hazes: Sanne Hans maakt prachtige versie van Als Je Alles Weet

Holland Zingt Hazes: Sanne Hans maakt prachtige versie van Als Je Alles Weet

Het jaarlijkse meezingfestijn Holland Zingt Hazes was een groot succes en zorgde voor veel nostalgie in de Amsterdamse Ziggo Dome.

Mooie opnames
In het weekend van vrijdag 13 maart werden de Holland Zingt Hazes-concerten helaas geannuleerd vanwege de aangescherpte coronamaatregelen. Gisteren deelde Miss Montreal, met zangeres Sanne Hans, voor het eerst sfeerbeelden van het prachtige optreden. Bekijk de cover van Als Je Alles Weet van André Hazes in de video hieronder.

<em>Holland Zingt Hazes</em>: Sanne Hans maakt prachtige versie van <em>Als Je Alles Weet</em> Het jaarlijkse meezingfestijn Holland Zingt Hazes was een groot succes en zorgde voor veel nostalgie in de Amsterdamse Ziggo Dome. Mooie opnamesIn het weekend van vrijdag 13 maart werden de Holland Zingt Hazes-concerten helaas geannuleerd vanwege de aangescherpte coronamaatregelen. Gisteren deelde Miss Montreal, met zangeres Sanne Hans, voor het eerst sfeerbeelden van het prachtige optreden. Bekijk de cover van Als Je Alles Weet van André Hazes in de video hieronder. Holland Zingt Hazes in Ziggo Dome: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Roxeanne Hazes zingt duet met overleden vader tijdens Holland Zingt Hazes Bekijk deze video »
Amusement :
Holland Zingt Hazes: Sanne Hans maakt prachtige versie van Als Je Alles Weet

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Holland Zingt Hazes: Sanne Hans maakt prachtige versie van Als Je Alles Weet of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV