De Bachelorette: Rijk Hofman deelt zijn liefde voor Chester: ''Hij is fenomenaal!''

De Bachelorette: Rijk Hofman deelt zijn liefde voor Chester: ''Hij is fenomenaal!''

In de nieuwe Videoland-serie De Bachelorette gaat Gaby Blaaser op zoek naar de ware liefde. In deze serie halen achttien vrijgezelle mannen alles uit de kast om het hart van de prachtige Gaby te veroveren.

''Hij is fenomenaal!''
Rijk Hofman is sinds vorige week een nieuwe serie op Youtube begonnen. Hierin volgt hij het seizoen op de voet en steekt zijn mening niet onder stoelen of banken. Gelukkig is zijn reactie op de eerste aflevering is erg positief en heeft hij zelfs al een favoriet! Bekijk de grappige analyse van Rijk in de video hieronder.

<em>De Bachelorette</em>: Rijk Hofman deelt zijn liefde voor Chester: ''Hij is fenomenaal!'' In de nieuwe Videoland-serie De Bachelorette gaat Gaby Blaaser op zoek naar de ware liefde. In deze serie halen achttien vrijgezelle mannen alles uit de kast om het hart van de prachtige Gaby te veroveren. ''Hij is fenomenaal!''Rijk Hofman is sinds vorige week een nieuwe serie op Youtube begonnen. Hierin volgt hij het seizoen op de voet en steekt zijn mening niet onder stoelen of banken. Gelukkig is zijn reactie op de eerste aflevering is erg positief en heeft hij zelfs al een favoriet! Bekijk de grappige analyse van Rijk in de video hieronder. De Bachelorette is sinds woensdag 20 mei te zien op Videoland. De leukste fragmenten uit De Bachelorette kun je zien bij Gids.tv. Rick Brandsteder onthult: "Gaby Blaaser heeft de liefde gevonden in De Bachelorette" Bekijk deze video » Monica Geuze en Fatima Moreira de Melo bespreken De Bachelorette: "Hij is wel een lekkerding!" Bekijk deze video »
Amusement :
De Bachelorette: Rijk Hofman deelt zijn liefde voor Chester: ''Hij is fenomenaal!''

De Bachelorette is sinds woensdag 20 mei te zien op Videoland. De leukste fragmenten uit De Bachelorette kun je zien bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Bachelorette: Rijk Hofman deelt zijn liefde voor Chester: ''Hij is fenomenaal!'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV