Hilarische video: knuffelberen hebben tijd van hun leven in Walibi Holland

Hilarische video: knuffelberen hebben tijd van hun leven in Walibi Holland

Op maandag 25 mei gingen de deuren van Walibi Holland eindelijk weer open, nadat het pretpark door de coronacrisis wekenlang gesloten bleef. Niet alleen mensen, maar ook deze 22 knuffelberen hebben de afgelopen week de tijd van hun leven gehad. Zij mochten namelijk een ritje maken in de achtbaan Untamed!

Bekijk de hartverwarmende video van Walibi Holland in de beelden hieronder. Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

<em>Hilarische video</em>: knuffelberen hebben tijd van hun leven in Walibi Holland Op maandag 25 mei gingen de deuren van Walibi Holland eindelijk weer open, nadat het pretpark door de coronacrisis wekenlang gesloten bleef. Niet alleen mensen, maar ook deze 22 knuffelberen hebben de afgelopen week de tijd van hun leven gehad. Zij mochten namelijk een ritje maken in de achtbaan Untamed! Bekijk de hartverwarmende video van Walibi Holland in de beelden hieronder. Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. Zien: Man mocht dag helemaal alleen in Walibi zijn: ''Het was zó gaaf!'' Bekijk deze video » Jeugdjournaal: zo proberen pretparken als De Efteling en Walibi weer open te kunnen Bekijk deze video »
Amusement :
Hilarische video: knuffelberen hebben tijd van hun leven in Walibi Holland

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hilarische video: knuffelberen hebben tijd van hun leven in Walibi Holland of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV