Video: dit is waarom boa's extra wapens willen tijdens de crisis

Video: dit is waarom boa's extra wapens willen tijdens de crisis

De buitengewoon opsporingsambtenaren willen zich in de toekomst beter kunnen bewapenen. Sinds de boa's de laatste maanden extra aanwezig zijn in het straatbeeld lijkt het geweld toegenomen. Meer dan de helft voelt zich onveilig tijdens werktijd. NU.nl legt in hun laatste reportage uit hoe de situatie op dit moment is.

Bekijk het hele item van NU.nl in de video hieronder. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook.

Video: dit is waarom boa's extra wapens willen tijdens de crisis De buitengewoon opsporingsambtenaren willen zich in de toekomst beter kunnen bewapenen. Sinds de boa's de laatste maanden extra aanwezig zijn in het straatbeeld lijkt het geweld toegenomen. Meer dan de helft voelt zich onveilig tijdens werktijd. NU.nl legt in hun laatste reportage uit hoe de situatie op dit moment is. Bekijk het hele item van NU.nl in de video hieronder. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook. Schokkende beelden: handhavers mishandeld op strand in IJmuiden Bekijk deze video » Op1 gemist? Voorzitter BOA-vakbond: ''IJmuiden was geen eenmalig incident'' Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: dit is waarom boa's extra wapens willen tijdens de crisis

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: dit is waarom boa's extra wapens willen tijdens de crisis of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV