Brickmaster Bas over populariteit LEGO Masters: "Nederland is echt Legoland"

Brickmaster Bas over populariteit LEGO Masters: "Nederland is echt Legoland"

Het eerste seizoen van het bijzonder populaire tv-programma LEGO Masters komt vanavond ten einde, als in de finale van LEGO Masters wordt uitgevochten wie de beste LEGO-knutselaar is.

De finale van LEGO Masters is zaterdagavond om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt later op de avond al de finale van LEGO Masters terugkijken op Gids.tv.

Brickmaster Bas over populariteit <em>LEGO Masters</em>: &quot;Nederland is echt Legoland&quot; Het eerste seizoen van het bijzonder populaire tv-programma LEGO Masters komt vanavond ten einde, als in de finale van LEGO Masters wordt uitgevochten wie de beste LEGO-knutselaar is. De finale van LEGO Masters is zaterdagavond om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt later op de avond al de finale van LEGO Masters terugkijken op Gids.tv. LEGO grootheid en Brickmaster Bas probeert in een interview met RTL Boulevard het succes van het programma te verklaren: "Nederland is wel echt een Legoland. Ik had niet verwacht dat het zo'n groot succes zou worden. Het is zowel voor kinderen als voor grote mensen ontzettend leuk!" Bekijk het interview met brickmaster Bas hierboven. Je kunt alle fragmenten en alle voorgaande uitzendingen van LEGO Masters terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: Lego weer populair bij kinderen door succesvolle programma LEGO Masters Bekijk deze video »
TV :
Brickmaster Bas over populariteit LEGO Masters: "Nederland is echt Legoland"

LEGO grootheid en Brickmaster Bas probeert in een interview met RTL Boulevard het succes van het programma te verklaren: "Nederland is wel echt een Legoland. Ik had niet verwacht dat het zo'n groot succes zou worden. Het is zowel voor kinderen als voor grote mensen ontzettend leuk!"

Bekijk het interview met brickmaster Bas hierboven. Je kunt alle fragmenten en alle voorgaande uitzendingen van LEGO Masters terugkijken op Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Brickmaster Bas over populariteit LEGO Masters: "Nederland is echt Legoland" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV