Zien: Robert ten Brink blikt terug op bijzonder seizoen All You Need Is Love

Zien: Robert ten Brink blikt terug op bijzonder seizoen All You Need Is Love

Zien: <em>Robert ten Brink</em> blikt terug op bijzonder seizoen <em>All You Need Is Love</em> Robert ten Brink kijkt terug op een bewogen jaar als Doctor Love. Het innig zoenen maakte plaats voor het innig zoomen dit seizoen. De laatste aflevering van het coronaseizoen is vanavond te zien: "Het was een heel bijzonder seizoen, natuurlijk. Het is heel bijzonder dat iedereen meedoet. Kensington, Ronnie Flexx, Concertgebouw. Het was super allemaal!" Je kunt vanaf zaterdagavond de slotaflevering van All You Need is Love terugkijken bij Gids.tv. Bekijk het interview met Robert ten Brink hierboven. Je kunt alle afleveringen en de mooiste fragmenten uit dit bijzondere seizoen van All You Need is Love terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Vanavond in All You Need Is Love: ‘Wat is dit voor geouwehoer?’ Bekijk deze video » All You Need Is Love: Robert ten Brink helpt Hidde, die vastzit in Londen Bekijk deze video » Zien: Dr. Love Robert ten Brink geeft advies aan mogelijke opvolger Rick Brandsteder Bekijk deze video »
TV :
Zien: Robert ten Brink blikt terug op bijzonder seizoen All You Need Is Love

Robert ten Brink kijkt terug op een bewogen jaar als Doctor Love. Het innig zoenen maakte plaats voor het innig zoomen dit seizoen. De laatste aflevering van het coronaseizoen is vanavond te zien: "Het was een heel bijzonder seizoen, natuurlijk. Het is heel bijzonder dat iedereen meedoet. Kensington, Ronnie Flexx, Concertgebouw. Het was super allemaal!"

Je kunt vanaf zaterdagavond de slotaflevering van All You Need is Love terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk het interview met Robert ten Brink hierboven. Je kunt alle afleveringen en de mooiste fragmenten uit dit bijzondere seizoen van All You Need is Love terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Robert ten Brink blikt terug op bijzonder seizoen All You Need Is Love of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV